میرزا جان قاسمی + بعداً نوشت

چهارشنبه عصری چون حسابی همه جا کثیف و نامرتب شده بود زنگ زدیم به آقای عین میم که پنجشنبه برای نظافت بیاد و خب کل پنجشنبه درگیر نظافت منزل بودیم برای همین و به خاطر اینکه نظافت تا شب طول کشید تصمیم گرفتیم شام املت بخوریم اما گوجه نداشتیم یعنی فقط دو تا داشتیم و بخاطر رژیم من که قید شده سالاد تحت هر شرایطی باید سر سفره وجود داشته باشد املت ربی پختیم و از ناهار هم مقداری کته مانده بود و نان هم کم داشتیم در نتیجه املت با کته خوردیم وسطای شام حس کردم چقدر مزه میرزا قاسمی جان میدهد این املت جان به خانواده گفتم و گفتند فردا ناهار میرزا قاسمی جان می‌پزیم دختر جان 
صبح ساعت هشت بیدار شدم دیدم خبری نیست خوابیدم ساعتی بعد بیدار شدم خبری نبود خوابیدم تا دوازده وقتی بیدار شدم دیدم پدر جان دارن میرن خرید گوجه فرنگی برای میرزا جان و وقتی خواب بودم قرار گذاشته شده میرزا جان توسط پدر پخته بشه خلاصه به کتاب آشپزی رزی مراجعه کردیم و پدر دختری شروع کردیم پختن میرزا جان الان که دارم این پست را می‌نویسم چنان بوی میرزا جانی در سراسر آپارتمان پیچیده که تازه می‌فهمم چرا قدیمی‌ها می‌گفتند که وقتی نان می‌پزی یا هر غذای بوداری اما تاکید بیشتر داشتند روی نان تا هفت خانه این ور و هفت خانه آن ور خانه‌ات باید نان بدهی.
سرچ کردم اسمی که رزی جان در کتابش نوشته بود را پیدا کنم اما پیدا نکردم و حال ندارم برم ببینم چی نوشته بود منتهی رسیدم به تاریخچه میرزا جان قاسمی شاید برای شمام جالب باشد بدانید و آگاه باشید که این غذا را میرزا قاسم خان قاجار که پسر دوستعلی خان معیرالممالک و نوه حسنعلی بیگ بسطامی و حاکم دهه ۱۲۳۰ گیلان بوده است و ذوق آشپزی داشته است بعد از بازگشت از سن پطرزبورگ در سال ۱۲۳۹ برای دفعه اول درست کرده و بعد بخاطر عشق به آشپزی دستور پخت میرزا جان قاسمی را بین مردم گیلان منتشر کرده است.
منبع تاریخچه: ویکی پدیای فارسی و فردا نیوز!
بعداً نوشت: فونت خواناست؟ 
۱۰ رای‌
بابای نرگس
۱۲ مرداد ۱۶:۱۶
بااین که نمیدونم چیه ولی منم میخام

جوابیه :

جدی؟
من فکر میکردم در ایران همه میرزا قاسمی خورده باشن :))
Anne Shirley
۱۲ مرداد ۱۷:۰۰
من اصلا میرزاقاسمی دوست ندارم '_' 

جوابیه :

اااع جدی ‌‌؟ چرا؟؟؟ 
هلما ...
۱۲ مرداد ۱۷:۵۶
تو قالبت حروف کلمات تا به تا میافته!

جوابیه :

اواااا یعنی چطوری؟؟؟ :)  
Anne Shirley
۱۲ مرداد ۱۸:۲۱
آره جدی! از مزه‌ش خوشم نمیاد :/ یه‌جوریه '_' 

جوابیه :

اااع :) شاید بخاطر بادنجان سوخته است 
شهـــ ـــرزاد
۱۲ مرداد ۲۰:۳۰
میرزاقاسمی خوشمزه است، کشک بادمجون خوشمزه‌تر :)
- بلی با گوشی که خواناست

جوابیه :

احسنت :دی و حلیم بادنجان به قول رزی خوشمزه‌تر
خب خدا رو شکر مثل اینکه فقط واسه هلما مشکل داره اونم ببینم حل میشه یا نه :)
zahra TA
۱۲ مرداد ۲۱:۲۶
میرزا قاسمی گلی از غذاهای شمالیه. دلم خواست

جوابیه :

^__^
هعیییی کاش تهران بودی
zahra TA
۱۲ مرداد ۲۱:۴۶
اگه بیام تهران و قراره میرزا قاسمی بخورم و با تو حرف بزنم، همین الان میام

جوابیه :

بیا بیا *__* منتظرتممم
zahra TA
۱۲ مرداد ۲۱:۵۱
با کمال میل
الان که دارم برای ارشد میخونم، امیدوارم تهران قبول شم 

جوابیه :

ان شاء الله *__*
خبر قبولیتو اولین نفر باید به من بدیا :دی 
منتظر ....
۱۲ مرداد ۲۲:۲۴
نوش جان (:
منم میرزاقاسمی هوس کردم 
من بدجوری عاشق بادمجونم اما فعلا در پرهیز به سر می برم بدجوری معده رو تحریک میکنه نامرد خوشمزه ):

جوابیه :

موتشکرم :)
ای بابا :دی
منم خاله ام نباید بخوره میخوره ولی :)) 
حامد سپهر
۱۳ مرداد ۱۰:۳۰
میرزا قاسمی جان با سیر تازه واااااااای:)

جوابیه :

:) ظاهراً پستم همه رو به هوس انداخت :)) البته به جز آنه
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
درباره چوگویک
نه پی زمر و قمارم نه پی خمر و عقارم
نه خمیرم نه خمارم نه چنینم نه چنانم

من اگر مست و خرابم نه چو تو مست شرابم
نه ز خاکم نه ز آبم نه از این اهل زمانم

"مولانا"
طراح قالب : عرفـــ ـــان قدرت گرفته از بلاگ بیان